Visioen met de Eenhoorn. De kracht van een Healing Reading Coaching Sessie

Graag zou ik het volgende met je willen delen.

Vanochtend tijdens één van de Kriya Yoga oefeningen die ik na een heerlijke nacht bij het Elohim Centre aan het doen was, kwam er een mooi en gracieus lopend hert op mij af bij de vijver bij Happiness (een verblijfsruimte bij het Elohim Centre).

Normaal gesproken doe ik de oefening met mijn ogen dicht, maar nu deed ik ze met ogen open. Ik keek het prachtige dier aan en ze liep mijn kant op om water te drinken. Vervolgens voelde ze zich bedreigd door een zwart hert wat er ook ineens was. Ze sprong achter het houten huisje, bij de ingang, over de vijver heen en ze keek me indringend aan toen ze voorbij rende.

Vervolgens liep het zwarte hert haar richting uit en toen zag het dier mij zitten. Ongeveer 30 seconden keken we elkaar weer diep indringend aan, hij draaide zich om en liep weg.

Dit hele schouwspel wat zich voor mijn neus afspeelde, bezorgde een fijn gevoel met Moeder Natuur en de bomen bij de vijver. En de oefeningen gingen verder.

Een van de oefeningen is om de focus te houden op je 8ste chakra, in die energie te verblijven en te ervaren. Over het algemeen ervaar ik daar een eenheidsgevoel waarbij de verbondenheid met alle lichtmeesters, guru's, aartsengelen, etc, waarneembaar is.

Vanochtend was er iets anders..... Mijn voorhoofd chakra begon te prikkelen en te tintelen op een frequentie die hoger lag dan algemeen genomen. En uit de vijver kwam een prachtige eenhoorn naar mij toe en ik raakte met dit magische dier in gesprek.

Dat gesprek ging vooral over hoe ik mij als healer nog meer zou kunnen ont-wikkelen en ont-dekken om mensen nog beter van dienst te kunnen zijn en daarnaast was de vraag of het de bedoeling was om steeds meer mensen te bereiken die daar behoefte aan hebben.

Het enige wat de Eenhoorn zei was: "Je leeft je volledig potentieel geniet ervan!"

Maar ik begrijp je vraag, zeker vanuit het gevoel dat jij binnenkrijgt en hebt gekregen waardoor jij bent wakker geworden en opgestaan om mee te helpen met de ascension van de mensheid.

Vervolgens boog ze zich naar mijn voorhoofdchakra en gaf mij met haar magische eenhoorn een hoeveelheid lichtcodes mee.

Daarna nam ze me mee om uit te leggen wat de enorme waarde is van een healing reading coaching sessie. Ze zei; "Zo'n sessie heeft zoveel lagen en zoveel dimensies in zich waardoor de client al dan niet bewust zich veel sneller kan ontwikkelen. Ik zal je uitleggen waarom:

Uiteindelijk komen we allemaal uit dezelfde bron en praat ik eigenlijk nu tegen mijzelf. We zijn allen één. Het mooie van jullie mensen is dat jullie de gave hebben om de Godsvonk in jullie zelf te laten ontvlammen. Dat betekent 2 dingen:

1. Dat je de mogelijkheid hebt om te ervaren hoe het is om God of  Oorsprong te Zijn.

2. Dat je de mogelijkheid hebt om te ervaren hoe het is om God of Oorsprong te Zijn, als Godsvonk in je mens-zijn in een dualistische wereld.

Kijk maar eens naar je lichaam. Alles is 2. 2 ogen, 2 oren, 2 hersenhelften, 2 neusgaten, etc, etc. maar toch is er één.

Om je hiervan bewust te worden met alle processen die daar bij horen heb je op alle lagen iets op te lossen. Je spirituele lichaam, emotionele lichaam en mentale lichaam of fysieke lichaam.

Met een healing reading coaching krijgt iemand dus een informatie-overdracht op alle lagen.

Met een coaching gesprek gaat het mentaal over non-dualiteit. Hoe het gedrag, lichaam en energetisch lichaam verbonden is met de dualiteit en hoe daar bewustwording op te krijgen. Je kan dan ook Oorsprong, het Absolute of Eenheidsliefdesveld voelen.

Met een Reading wordt gekeken waar deze duale gedachte, overtuigingen vandaan komen. Je gaat terug in de tijd vanuit dit leven en vorige levens, daarnaast kunnen familiesituaties van vader- en moederlijn naar boven komen, ook gebeurt het dat je situaties uit dit leven kan zien en herbeleven.

Met een Healing gaat het om de energieoverdracht vanuit de kosmos en Moeder Aarde op die plekken te brengen waar dat het meest nodig is. Door je gezuiverde Kundalini kanaal kan dat voor mensen ruimte bieden aan het lichaam, chakra's en zieledelen.

De eenhoorn vertelt verder dat in sessies er wordt gewerkt op wie de cliënt daadwerkelijk is en het lichaam dat hij nu gebruikt om al die lessen te verwerken. Dat maakt jouw sessies zo waardevol Sebastiaan.

Verspreid deze informatie en laat mensen dit weten. Ze kunnen voor zichzelf bepalen of dit resoneert."

De eenhoorn verdwijnt langzaam uit het beeld en ik maak een buiging voor alle informatie die ik heb mogen ontvangen.

Ik dank de lichtwezens, guru's en alle andere ongeziene lichtwezens voor deze informatie en ik heb de intentie om weer verder te gaan met mijn laatste Kriya Yoga oefening.

Ik neem mijn positie in en iets in mij zegt: "Dit wil ik delen!". Het is 6.15 en ik begin te typen. Af en toe lijkt het allemaal best pittig, maar goh, wat ben ik een bofkont.

Sebastiaan Kahle-Schoenaker, Master Healer Reader Coach

Even voorstellen
Mijn naam is Sebastiaan Kahle-Schoenaker. Getrouwd, vandaar dat we de namen hebben samengevoegd.

Opgeleid door Joke Elziam Nooteboos van het Elohim Centre en daar werd me duidelijk gemaakt wat ik hier op Aarde kom doen.

De weg van zelfrealisatie voortzetten met wat Joke en de Bovenwereld in meer dan 30 jaar heeft neergezet.

Het is mijn missie om samen met de Bovenwereld, mensen dié gereedschappen aan te rijken zodat ze zelf het Licht kunnen zien, ervaren en belichamen.
Download de Brochure

Wil je dit even op je gemak terug kunnen lezen? Download dan deze gids

Waar de chakra's zich bevinden.
De psychologie achter de chakra's.
Wat je zelf kan doen om je chakra te helen.
MacBook mockupiPhone mockup